Van links naar rechts: Reny en Anet van Eigenweijs. (foto: John Hendriks)
Van links naar rechts: Reny en Anet van Eigenweijs. (foto: John Hendriks) Foto: John Hendriks

Eigenweijs helemaal coronaproof

en klaar voor de feestdagen

GROESBEEK – De Koffiebar van Groesbeek ‘Eigenweijs' op het Dorpsplein is met haar keukenteam helemaal klaar voor het afhalen in coronatijd en voor de komende feestdagen.


Liefst zeven dagen in de week is Eigenweijs geopend voor het afhalen en bezorgen van de alom bekende specialiteiten, broodjes, high tea, borrelplanken en gebakjes. Ook voor een perfecte kerstbrunch is Eigenweijs helemaal klaar. De gasten kunnen voor 21 december hun kerstbestellingen doorgeven via 024 7506948. Op eerste kerstdag kunnen de gerechten opgehaald worden tussen 10.00 en 12.00 uur.

De kerstbrunch bestaat uit diverse specialiteiten. Daarnaast kan men ook belegde broodjes, borrelplank en de alom bekende high tea voor de kerst bestellen. Eigenweijs is dagelijks geopend van 09.00 tot 16.00 uur voor afhaal. Tussen 11.30 en 14.00 uur worden de gerechten thuisbezorgd.

Ook kan men voor Eigenweijs op het Dorpsplein genieten van koffie/thee, latte macchiato, warme chocomel, erwtensoep en niet te vergeten de gluhwein. Voor Eigenweijs staan grote parasols, die verwarmd worden door heaters zodat men rondom de statafels of in het parkje voor het gemeentehuis kan genieten tijdens het winkelen of wandelen van de warme dranken en of broodjes en gebakjes.


John en Reny Hendriks van Eigenweijs zijn ontzettend blij dat de gasten ondanks deze coronacrisis aan hen blijven denken en hen ondersteunen door het bestellen van afhaalgerechten. Men kan de gerechten telefonisch bestellen. Volg de social mediakanalen (facebook en Instagram) voor leuke berichten en acties. Op de website www.eigenweijs-groesbeek.nl kan men alle informatie over Eigenweijs en de bestellingen raadplegen.