(foto: Gerie van der Land Zijderveld)
(foto: Gerie van der Land Zijderveld) Foto:Gerie van der Land Zijderveld

Wandelen op Woensdag

GROESBEEK – Meer culturenwandelclub Wandelen op Woensdag is een initiatief van Agile Welzijn Groesbeek en wordt van harte ondersteund door Rozita Ehsani die geboren is in Iran en door vrijwilligers uit andere culturen en door Forte Welzijn.


Farnosh Amini vertelt: “We hebben onze wandelschoenen weer aangetrokken. Één berichtje in de groepsApp was voldoende. Er was meteen beweging. Er kwamen meteen berichten terug! Jan, Mohammed en ook Mariet, Harry, Jose Clemy, Julin, Kasra. Iedereen blij om weer aan de wandel te gaan.

Er wordt gewandeld volgens de laatste coronaregels. Elke deelnemer is persoonlijk verantwoordelijk voor zijn/haar eigen afstand. En we letten op elkaar. Samen maken we er weer een fijne tijd van. Het verzamelpunt is restaurant Take a Break op de Hoflaan in Groesbeek. We letten erop dat we niet samenscholen en tijdens de wandeling wordt de anderhalve meter in acht genomen. Afhankelijk van het aantal wandelaars vertrekken we dan met drie tot maximaal vijf personen per vijftig meter. In beweging blijven is een weldaad voor lichaam en geest en samen wandelen geeft verbinding. Ik heb er ook weer zin in! En straks in de herfstvakantie dan zijn ook de (klein)kinderen weer welkom.”

Meerculturenwandeling Wandelen op Woensdag is bedoeld voor iedereen die van wandelen houdt. Vrije deelname. Van harte welkom. Wilt u er meer over weten? Bel dan met Agile Welzijn. 06 36574892. (www.agile-welzijn.nl)