Chantal Faas samen met haar vader Kees ophet buitenterras met prachtig uitzicht. (foto: Ilona Kuster)
Chantal Faas samen met haar vader Kees ophet buitenterras met prachtig uitzicht. (foto: Ilona Kuster)

Eetcafé Buitengewoon

in Plasmolen zeer actief

PLASMOLEN - Voormalig eetcafé de Boei is sinds 9 november weer geopend onder de nieuwe naam: Eetcafé BuitenGewoon.


De naamborden moeten alleen nog vervangen worden, legt eigenaresse Chantal Faas uit. “We zijn een eetcafé met een informele sfeer, We willen dat de mensen zich hier thuis voelen. De mensen uit de omgeving weten ons al aardig te vinden. Dat is toch fantastisch, zeker in deze moeilijke tijd.”

Het kerstmenu is voorbereid en gepubliceerd op de website. Daarnaast is er in de omgeving een flyer bezorgd met de menukaart. "Wilt u niet de hele dag in de keuken staan, maar wel lekker een restaurant maaltijd uit serveren? Bestel dan voor 18 december uw diner, brunch of gebak. Alles is totaal voorbereid zodat u minimaal werk hebt en begeleid door een heldere opwarm/bak instructie."


Ook wordt binnenkort de webshop aan de website gekoppeld. Door de facebookcampagnes kwamen er door heel Nederland reacties binnen met de vraag of er door heel Nederland bezorgd kan worden. Nou… dat kan binnenkort.
Chantal is speciaal voor deze mensen op onderzoek uitgegaan en het blijkt dat veel mensen daar behoefte aan hebben. "In de omgeving bezorgen we zelf en de rest door DHL. Alle producten zijn gevacumeerd of in potjes verpakt en je kunt heel eenvoudig bestellen in de webshop. Hou de website in de gaten! Ook kunt u vanaf 2 januari originele Italiaanse pizza’s bestellen."

Eetcafé BuitenGewoon, Witteweg 9,Plasmolen, 024 3605876, www.eetcafebuitengewoon.nl.