Vrijwilligerswerk Berg en Dal

BERG EN DAL - Het Vrijwilligerssteunpunt verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiele vrijwilligers aan organisaties.


De parochie Cosmas en Damianus vraagt vrijwilligers die willen helpen met het onderhoud van de parochiële begraafplaatsen aan de Kloosterstraat, Breedeweg en de Horst. Het gaat om schoffelwerkzaamheden en het opruimen van blad en dergelijke. Bij droog weer wordt er gewerkt op verschillende ochtenden. Contactpersoon is Tom Weber, 06 12787297 tomenlidy@gmail.com.

Kijk voor de vele mogelijkheden op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal Contactpersoon is Anke Jacobs vspbergendal@fortewelzijn.nl; 06 12867574. Staat er geen geschikte vacature voor je bij dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dan wordt het ook weer tijd om NLdoet 2021 onder de aandacht te brengen. Op 12 en 13 maart 2021 organiseert het Oranje fonds in samenwerking met duizenden organisaties een vrijwilligersactie. De actie zet vrijwilligerswerk in de spotlights. Nodigt organisaties uit een vrijwilligersklus aan te melden en vrijwilligers om een klus te gaan doen op 12 en/of 13 maart 2021. In gemeente Berg en Dal hebben Basisschool op de Horst, stichting vitaal mariendaal, stichting de Groesbeek en Kindercentrum Domino, al een klus aangemeld. Kijk op www.nldoet.nl voor meer informatie en om een klus aan te melden, waarbij je ook een bijdrage van maximaal 350 euro kunt aanvragen. Wil je eenmalig een vrijwilligersklus doen alleen, of nog leuker met je sportclub, collega’s of familie? Zoek een klus op www.nldoet.nl.