Fragment uit de viering van 6 december. (foto: PKN Heumen)
Fragment uit de viering van 6 december. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Protestantse gemeente Heumen

HEUMEN - Wekelijks zijn er maximaal 30 mensen welkom tijdens de zondagse vieringen om 10.00 uur in de Joriskerk in Heumen. Aan de aanwezigen wordt gevraagd een mondkapje te dragen als men zich door het gebouw beweegt. In plaats van samenzang zijn er voorzangers.



Aanmelden voor de diensten is noodzakelijk, dit is op basis van de eerste letter van de achternamen. Later op de zondag is de viering in beeld en geluid beschikbaar. Alle door-de-weekse activiteiten komen te vervallen of worden uitgesteld. Houdt u hiervoor de website in de gaten: www.pknheumen.nl.

Zondag 13 december
Voorganger is dr. W.H. ten Boom uit Didam. Het is de derde adventszondag.We heten dan bezoekers welkom waarvan de achternamen beginnen met een van de letters A t/m H. De eerste collecte is voor Stichting ondersteuning Wenchi Hospital Ghana. 's Middags is er een kerstmiddag voor kinderen en jongeren van 15.00 uur tot 17.00 uur in de Joriskerk. Volwassenen kunnen hierbij helaas niet aanwezig zijn vanwege de geldende maatregelen. Voor meer informatie kunt u via e-mail informeren of ga naar de website.



Zondag 20 december
Voorganger is ds. R.H. Knijff uit Geldermalsen. Het is de vierde adventszondag. We heten dan bezoekers welkom waarvan de achternamen beginnen met een van de letters I tot en met R. De eerste collecte is voor Kinderen in de knel.



Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de vieringen via scriba@pknheumen.nl. Soms is er nog plaats voor mensen met achternamen die beginnen met andere letters dan aangegeven. Via genoemd e-mailadres kunt u hierover informeren. Ook voor informatie over het online volgen van de kerkdiensten.