(foto: René Hendriks)
(foto: René Hendriks) Foto: René Hendriks

Nieuws van KBO Beek

BEEK - "Al onze inspanningen ten spijt, ook een fijne middag met de kerst zit er dit jaar niet in, jammer. Maar zoals eerder al meerdere malen aangegeven onze activiteitencommissie zit nooit stil, wij willen u toch een warme, gezellige Kerst en jaarwisseling geven."


"Houdt u, als lid van de KBO Beek, uw brievenbus in de gaten, er staat u een fijne verrassing te wachten. Wij danken bij deze alvast onze helpers, het gaat een hele klus worden, wij doen dat bijzonder graag voor onze leden, die toch al veel hebben moeten missen dit jaar.
Een goede vereniging is er voor haar leden en denkt aan haar leden. Onze site bij KBO Gelderland is stilgelegd; actueel nieuws van de KBO Beek leest u in Hét Gemeente Nieuws en in de KBO Beek-nieuwsbrief die u ontvangt met het magazine. Heeft u vragen, de voorzitter staat u altijd graag te woord."

"De foto is een mooi werkstuk van een van onze leden, gemaakt op een van de gezellige bloemschikavonden van de KBO Beek samen met de dames van Semper Florens, die dit jaar ook moesten wijken voor het virus. Bent u nog geen lid van de seniorenvereniging van Beek, de KBO, doet u dat dan nu, voor twintig euro bent u al lid tot 1 januari 2022. De KBO Beek heeft uw support nodig en geeft u er veel voor terug, het gehele jaar door, ook in deze vervelende tijd. Voor meer info: 024 3226377."