Jaarlijkse worstenbroodactie

van Overasseltse Boys

OVERASSELT - Ook dit jaar organiseert Overasseltse Boys de welbekende jaarlijkse worstenbroodactie. Het is tijdens deze actie mogelijk om worstenbroodjes en saucijzenbroodjes te kopen. De opbrengst van deze actie is voor de vereniging en zeker in deze tijden kunnen we de opbrengst goed gebruiken.


"Zoals gebruikelijk gaan wij ook dit jaar Overasselt rond en wel op zaterdag 19 december vanaf 10:00 uur. U kunt dan iemand van Overasseltse Boys bij u aan de deur verwachten. Ook kunt u deze zaterdag vanaf 10:00 uur zelf de worsten- en saucijzenbroodjes kopen op sportpark De Passelegt. We zullen zowel bij u aan de deur als op het sportpark de coronamaatregelen in acht nemen.

Bent u die zaterdag niet thuis, of wilt u er zeker van zijn dat u de overheerlijke worsten- en saucijzenbroodjes in huis krijgt, dan kunt u mailen naar worstenbroodjes@overasseltseboys.nl of deze dag contact opnemen met Stefan Folmer; 06 52594490. Kijk op www.overasseltseboys.nl voor de actuele informatie van deze actie. Steun Overasseltse Boys en doe mee met deze actie!"