‘Kwis’t nie mer‘ wint Groesbeekse Kwis

GROESBEEK – Van de 103 teams die onlangs hebben deelgenomen aan de vierde editie van de Groesbeekse Kwis - die in verband met de corona-eisen digitaal plaatsvond - is het team van ‘Kwis ’t nie mer ‘eerste geworden met 141 punten.


Tweede is geworden het team van ‘ Weten wij veel ‘met 139 punten en derde het team van ‘Onze beste speler is op vakantie' met 127 punten. De winnaars van de eerste twee jaar zijn nu tweede geworden. Deze editie had een aparte naam te weten: 'De goat nie van de hut editie' vanwege het coronavirus. Hans Verhoeven de initiatiefnemer van de Groesbeekse Kwis was zeer verrast door het grote aantal deelnemer(ster)s. "Als de coronaperiode achter de rug is. gaan we alsnog een feestje bouwen in De Comm waar de bekers zullen worden overhandigd alsmede de geldprijzen: 1e prijs 75, 2e prijs 50 en 3e prijs 25 euro." Ook zal de wisselbeker worden uitgereikt. Een speciale gift van 500 euro is voor Kindervakantie Werk Groesbeek.

Hans Verhoeven heeft medegedeeld dat het volgend jaar de Groesbeekse Kwis zal worden gehouden op zaterdagavond 20 november.