Wandelen op de Mookerhei. (foto: Irene Ploeg)
Wandelen op de Mookerhei. (foto: Irene Ploeg) Foto: Irene Ploeg

Hike for Love - Speeddaten op de Mookerhei

MOLENHOEK - Speeddating nieuwe stijl, en bovendien corona-proof: Geen enge zaaltjes, krappe tafeltjes en een moordend tempo. Met Hike for Love ga je heerlijk de hei op, voor een prachtige wandeling in goed gezelschap. Het lijkt haast een welkome bijkomstigheid: Alle andere wandelaars zijn ook single!


Had je al geen plannen voor kerst? Of mag je niet meer bij vrienden op bezoek door alle strenge regels? Geen probleem! Ga lekker uitwaaien op de Mookerhei. Op zondag 27 december komt Hike for Love als primeur voor regio Nijmegen. Een hiking event voor singles van alle leeftijden. Dit keer een rondwandeling over de prachtige en historisch interessante Mookerhei. Ontdek dit unieke gebied, maar vooral: ontdek nieuwe mensen die ook actief en single zijn!

Succes is verzekerd: Een heerlijke wandeling, een gezellige dag in goed gezelschap, en misschien zelfs die speciale klik.

In de toekomst zullen er ook fietstochten, diners en andere uitjes voor singles komen. Dus meld je in ieder geval aan voor de nieuwsbrief.

De wandeling vindt plaats op zondagmiddag 27 december, en is 7 km. Deelname is €15 p.p. incl. consumpties en is vooraf te voldoen. Nadere informatie volgt na inschrijving. Het streven is om min. 6 dames en 6 heren (12 personen) bijeen te krijgen, het max. is 24 personen. De deelnemers zullen twee aan twee wandelen (op voldoende afstand!) in steeds wisselende samenstelling. Alles onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen. Bij meer dan 24 deelnemers zullen er afzonderlijke groepen gevormd worden ingedeeld op leeftijd.

Aanmelden kan tot zondag 20 december per mail: singlesforlovenijmegen@gmail.com.