Fragment uit de viering van 13 december. (foto: PKN Heumen)
Fragment uit de viering van 13 december. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Diensten rondom advent en kerst bij protestantse gemeente Heumen

HEUMEN - De kerkdiensten van de protestantse gemeente Heumen beginnen iedere zondag om 10.00 uur in de Joriskerk van Heumen volgens de richtlijnen van het RIVM. Maximaal 30 bezoekers op 1,5 meter afstand van elkaar kunnen de diensten bijwonen. Men dient zich vooraf aan te melden via e-mail. De zang wordt verzorgd door enkele voorzangers.


Aanmelden voor de diensten gaat op basis van de eerste letter van de achternamen. Later op de zondag is de viering in beeld en geluid beschikbaar. Alle door-de-weekse activiteiten zijn voorlopig afgelast of uitgesteld, houdt u www.pknheumen.nl de gaten.



Zondag 20 december
Voorganger is ds. R.H. Knijff uit Geldermalsen. Het is de vierde Adventszondag. We heten bezoekers welkom waarvan de achternamen beginnen met een van de letters I t/m R. De eerste collecte is voor Kinderen in de knel.

Donderdag 24 december (Kerstavond)
De kerstnachtdienst begint om 22.00 uur. Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen. We willen in het bijzonder alleengaanden uitnodigen zich op te geven. Aanmelden is niet op basis van achternamen.

Vrijdag 25 december (Eerste Kerstdag)
Deze viering begint om 10.00 uur. Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen. We heten bezoekers welkom waarvan de achternamen beginnen met een van de letters S t/m Z. De eerste collecte is voor Kinderen in de knel.

Zondag 27 december
Voorganger is prof. dr. L. de Blois uit Malden. We heten bezoekers welkom waarvan de achternamen beginnen met een van de letters A t/m H. De eerste collecte is voor Kinderen in de knel.

Aanmelden
Men kan zich aanmelden voor de vieringen via scriba@pknheumen.nl.