(foto: Peter Hendriks)
(foto: Peter Hendriks) Foto: Peter Hendriks

Hans de Echte Bakker breidt uit

GROESBEEK – Hans de Echte Bakker gaat uitbreiden naar het naastgelegen pand aan de Dorpsstraat. Het voormalige pand van de Primera. De bakkerswinkel waarachter de ambachtelijke bakkerij zich bevindt is uit haar jasje gegroeid.


"Door de groeiende vraag naar onze kwaliteitsproducten zijn de winkel en de bakkerij te klein geworden. Door de aankoop van het aangrenzende pand, kunnen we de winkel verbreedden, de productie uitbreiden en zal het gehele pand een facelift krijgen. Na de verbouwing gaat het een van de modernste bakkerszaken worden en krijgen wij veel meer ruimte om onze producten te presenteren.


Kerstbestellingen en oliebollenverkoop: Met de feestdagen in het vooruitzicht en de grote vraag naar onze heerlijke producten, hebben wij het pand inmiddels al in gebruik kunnen nemen. Daarom kunt u als gewaardeerde klant van Hans de Echte Bakker de bestellingen voor kerstmis warm en droog ophalen en bovendien zullen wij het nieuwe pand ook inrichten voor de oliebollen verkoop.

Hiermee garanderen wij u, ook tijdens deze drukke dagen, dat u uw aankopen veilig en gespreid in een warme omgeving kunt doen!"