Foto: Studio 38c Remco Lassche
Foto: Studio 38c Remco Lassche

Thuisbezorging door ondernemers winkelcentrum Malden

MALDEN - Door de aangescherpte RIVM-maatregelen hebben ook in winkelcentrum Malden veel ondernemers tot groot verdriet hun deuren moeten sluiten. ‘Maar we gaan niet bij de pakken neerzitten’, vertelt Sandra van Elk, centrumcoördinator in het winkelcentrum. Veel ondernemers zetten hun schouders er onder en gaan thuisbezorgen.


Op de website van het winkelcentrum is een uitgebreid overzicht te vinden van alle winkels waar je via e-mail, telefonisch, whatssapp of de website je bestelling door kunt geven en vervolgens leveren deze ondernemers jouw bestelling thuis af. van Elk: ‘Het grote voordeel is dat onze ondernemers kunnen garanderen dat jouw bestelling geen vertraging op loopt en dat kerstcadeaus op tijd onder de kerstboom liggen. Dat is de kracht van lokaal.’

Kijk op www.winkelcentrummalden.nl voor alle mogelijkheden voor thuisbezorgen. Hier is tevens een overzicht te vinden van de winkels die wel geopend zijn. Op zondag 20 december zijn veel van deze winkels ook extra geopend. Houd je hierbij aan de RIVM – maatregelen, kom alleen en blijf thuis bij klachten.