Kerststukjes maken. (foto: Marian Schijf)
Kerststukjes maken. (foto: Marian Schijf) Foto: marian Schijf

Ontmoetroute kerststukjes maken

MOLENHOEK - De Ontmoetroute van woensdag 9 december stond in het teken van kerststukjes maken en wandelen.


"Willy heeft ons in contact gebracht met Desirée Zillissen, zij weet als geen ander hoe je met de doelgroep een kerststukje in elkaar moet zetten. Ze heeft alle inkopen gedaan en bij de gemeente het groen gekregen. Met een winkelwagen vol materiaal arriveerde ze. Snel hebben we alles in orde gebracht zodat er coronaproef tien lopers konden gaan beginnen. Kerstmuziekje aan en met de geur van het groen in je neus wordt kerst voelbaar. Vanuit de Wozoco werd er eerst nog gelopen zodat er twee groepen elkaar konden aflossen."

De kerststukken, ze zijn prachtig geworden, iedereen heeft zichzelf overtroffen. Kijk maar naar de foto. Voor de zieke deelnemers werden er stukken gemaakt en thuisbezorgd.

"Iedereen tevreden naar huis, met dank aan Desirée voor haar inspiratie en aanwijzingen. Vanuit Molenhoek werd er gelopen samen met Suzanne en Anouk, jammer dat het LOP nog niet open kan en mag. Ook in Middelaar is er lekker gelopen maar ook daar is de huiskamer nog dicht. Wel werd ik gebeld dat er een nieuwe vrijwilliger is vanuit Middelaar! Volgende week laatste bijeenkomst van het jaar, dit wordt weer een speciale bijeenkomst en hopelijk een verre wandeling."