Afbeelding

Ervaar ook de beleving van de ‘Ferrari' onder de motorfietsen

Met onverminderde passie en méér

werken ze bij Affetto Ducati aan de Ducati’s

OVERASSELT – Al jaren is Affetto Ducati een begrip binnen de motorwereld en het Ducati-circuit. De exclusieve motorzaak in Overasselt is ontstaan uit pure liefde voor het Italiaanse merk Ducati. Sinds 25 jaar is de zaak als exclusief Ducati-dealer gevestigd in Overasselt met als eigenaar Leo Fleuren. Samen met zijn enthousiast team weet hij steeds opnieuw de passie voor ‘de Ferrari’ onder de motorfietsen over te brengen.


Leo Fleuren zelf was een jaar of twaalf toen er in zijn dorp een echte Ducati Koningsasser stond. De liefde voor Ducati –het supersportieve Italiaans merk- was direct geboren. Het ontwerp, de kracht en de snelheid van die machine zijn hem altijd bijgebleven. Na zijn opleiding tot motormonteur ging Leo op 22-jarige leeftijd in Luxemburg werken bij Rob Noorlander, Ducati-coureur en -technicus.
Hij bouwde er een goed contact met de Ducatifabriek in Bologna. In 1993 begon Leo voor zichzelf met het importeren van speciale Ducati-onderdelen: het begin van Affetto.


Richtte Leo zich aanvankelijk op de racer, nu staat de sportieve toerrijder meer centraal. Vele activiteiten worden georganiseerd om het zijn motorrijdende klanten naar de zin te maken. "Met bijvoorbeeld het organiseren van reizen en evenementen. Daarmee richten we ons op een speciale manier op de markt. Zo hebben we nog in Zuid-Marokko langs de Sahara gereden en vorig jaar in Griekenland en Albanië.”


Het team van Affetto Ducati volgt jaarlijks een technische scholing bij de Ducati fabriek in Bologna. Daarnaast hebben ze een ruime ervaring in het racen met Ducati's. Al deze kennis vloeit terug in de dagelijkse praktijk. Wie als monteur in deze Affetto Ducati-familie wil worden opgenomen, er is een vacature!


Afetto Ducati, Ewijkseweg 3, Overasselt; 024 6222001; www.affettoducati.nl.