Vrijwilligerswerk Berg en Dal

BERG EN DAL - Het Vrijwilligerssteunpunt verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan organisaties.


Verzorgingshuis ’t Hofke in Beek zoekt aaibare cavia’s en konijnen. Contact met dieren werkt kalmerend en stress verlagend. Het stelt mensen open voor contact met anderen. Wil jij mensen met dementie een fijne beleving bezorgen en heb je een aaibaar handzaam huisdier? Contactpersoon is Sandra Sennef, 06 20511027 s.sennef@kalorama.nl.


Buurtgezinnen Berg en Dal zoekt ooms en tantes, opa’s en oma’s. Vanuit de gedachten “opvoeden doe je samen”, kun je helpen met praktische en informele steun door bijvoorbeeld samen een activiteit te ondernemen, een speelafspraak of logeerpartij of een rustige huiswerkplek te bieden. Wil jij het verschil maken in het leven van kinderen en hun ouders? Contactpersoon is Marloes Bazuin, 06 42921883; marloes@buurtgezinnen.nl www.buurtgezinnen.nl/bergendal.


Of wil je een maatje zijn voor iemand? Bij Pluryn, SSHB, of bezoekdienst SWOM, zonnebloem of Forte Welzijn. Kijk voor de vele mogelijkheden op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal Contactpersoon is Anke Jacobs vspbergendal@fortewelzijn.nl, 06 12867574. Staat er geen geschikte vacature voor je bij dan gaan we graag na de feestdagen met je in gesprek over de mogelijkheden.