Fragment uit de viering van 20 december (Vierde Advent). (foto: PKN Heumen)
Fragment uit de viering van 20 december (Vierde Advent). (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Vieringen protestantse gemeente Heumen online verder

HEUMEN - De overheid heeft opgeroepen zoveel mogelijk thuis te blijven en onze kerkdiensten online te verzorgen. Dat heeft de kerkenraad van de protestantse gemeente Heumen doen besluiten om dat ook te doen, hoe jammer dat ook is. Het was al een aanslag op het gemeenschapsgevoel om met niet meer dan dertig mensen op zondag samen te komen, maar dat is nu dus ook niet meer mogelijk. De kerkenraad wil hierin haar verantwoordelijkheid serieus nemen.



Vanaf 20 december - zondag 17 januari zijn de kerkdiensten alleen online te volgen. De vieringen zijn op zondagen vanaf 15.00 uur 's middags te bekijken op www.pknheumen.nl.



Kerstvieringen

De diensten rondom kerst (kerstavond en kerstmorgen) worden van te voren opgenomen. Daarom zijn deze vieringen wel op de reguliere tijd te bekijken. De viering van kerstavond kunt u vanaf 22.00 uur bekijken en die van de kerstmorgen vanaf 10.00 uur. Voorganger in beide vieringen is ds. H.T. Kroesbergen en de collecten zijn voor Kinderen in de Knel en voor de diaconie. Ieder kan onder vermelding van het doel uw gift overmaken op NL16 INGB 0000 9047 42 (Diaconie protestantse gemeente Heumen).



Zondag 27 december

Voorganger is prof. dr. L. de Blois uit Malden. Collectedoel is Kinderen in de Knel. De viering is vanaf 15.00 uur te bekijken op de website.



Zondag 3 januari

Voorganger in deze nieuwjaarsdienst is ds. H.T. Kroesbergen. Collectedoel is stichting Hulpfonds Heumen. De viering is vanaf 15.00 uur te bekijken op de website.

Alle vieringen zijn ook later terug te kijken. Voor meer informatie hierover kan men contact opnemen met de scriba: scriba@pknheumen.nl