Van links naar rechts: Johan Leferink, penningmeester Henny Queens, trainer Paul Noij Wedstrijdsecretaris. (foto: Remco Kroes voorzitter)
Van links naar rechts: Johan Leferink, penningmeester Henny Queens, trainer Paul Noij Wedstrijdsecretaris. (foto: Remco Kroes voorzitter) Foto: Remco Kroes voorzitter

Samenwerking met trainer Henny Queens verlengd

HEUMEN - Na bijna drie seizoenen zeer prettige samenwerking, waarvan het laatste seizoen helaas geteisterd werd door Corona, was het tijd om de samenwerking te evalueren. Conclusie: ook komend seizoen is Henny Queens trainer van Heumen 1.


Bij navraag aan spelers werd er unaniem gekozen voor voortzetting van deze samenwerking. De spelers waren vol lof over de inhoud van de trainingen en de rol van de trainer tijdens de wedstrijd. Ook de verbindende rol die Henny vervult binnen de vereniging gaat niet ongemerkt voorbij. Of het tijdens de training is, tijdens of na de wedstrijd of buiten deze momenten om, Henny weet je altijd te vinden. Even informeren hoe het met je blessure gaat of belangstelling tonen bij leuke en minder leuke gebeurtenissen in de privésfeer. Na de wedstrijden neemt hij altijd even de tijd om met supporters, leden en/of vrijwilligers een babbeltje te maken. Hij wil graag weten wat er leeft.


Daarnaast staat Henny bekend om zijn sfeer verhogende initiatieven. Een barbecue met alle seniorenteams, een weekendje weg met de selectie of gewoon gezellig na de wedstrijd een potje dobbelen. Een goede sfeer zorgt duidelijk voor goede prestaties.


Niet geheel onbelangrijk was de vraag aan Henny of ook hij de samenwerking wilde voortzetten. Gelukkig beantwoordde hij met een volmondig 'ja'!


"We hopen dat deze samenwerking zijn vruchten zullen afwerpen wanneer we weer de competitie mogen gaan starten. Zodra het kan hopen wij iedereen weer te mogen begroeten op de Toppenberg!"