Bas Hendriks. (foto: Martin Bouten)
Bas Hendriks. (foto: Martin Bouten) Foto: Martin Bouten

Bas Hendriks blijft

trainer van Groesbeekse Boys

BREEDEWEG - Bas Hendriks blijft ook volgende voetbaljaargang trainer van Groesbeekse Boys. Hendriks is aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer bij de club uit Breedeweg bezig en past volgens de voetbaltechnische commissie zeer goed bij de visie van Groesbeekse Boys.


Groesbeekse Boys streeft naar herkenbaarheid en doorstroming van spelers uit de eigen jeugdopleiding naar de selectie elftallen. Bas Hendriks, die op een steenworp afstand van sportpark Breedeweg woont geeft daar ruime invulling aan. Met zijn ervaring als speler en trainer moet het mogelijk zijn om het niveau van de huidige selectie naar een hoger plan te brengen.


Overige selectieteams
Ook met de invulling van de trainersstaf van zowel het tweede elftal als het junioren onder 19 elftal wil Groesbeekse Boys deze herkenbaarheid borgen. René Rutten blijft ook komend seizoen trainer van het tweede elftal. René is geen onbekende bij de club. Hij is als jeugdspeler bij Groesbeekse Boys gestart en heeft vele jaren in het eerste elftal gevoetbald. Wilfried van Eck moet ervoor zorgen dat talenten uit het hoogste juniorenteam klaargestoomd worden voor het grote werk bij de senioren. Dit doet hij al twee seizoenen naar volledige tevredenheid en ook komend seizoen zal hij samen met Bas en René blijven samenwerken.