(foto: Sienne Schapendonk)
(foto: Sienne Schapendonk) Foto:Sienne Schapendonk

KBO Beek bedankt hoofdbode

BEEK - De KBO Beek heeft afscheid genomen van Hans Schapendonk, de voorlopig laatste hoofdbode. Hans had enkele maanden geleden aangegeven zijn taak neer te willen gaan leggen.


De uitgave van het KBO/PCOB magazine van december/januari 2020/21 met de KBO-nieuwsbrief was de laatste waar hij zorg voor moest dragen, zodat de magazines bij de juiste bodes kwamen. Die deze dan weer op hun beurt voor de bezorging bij de ruim 400 leden zorgen.


De KBO Beek gaat verder met twee coördinatoren, Coby en Gerard van der Pluijm. Zij zullen voor de goede verwerking van het KBO-PCOB magazine met de nieuwsbrief zorgen. Gerard ging als bestuurslid met een fijn cadeau naar Hans thuis om hem te bedanken voor zijn inzet de laatste jaren (zie foto).

Het bestuur van de KBO Beek werkt ondanks alle regeringsmaatregelen gewoon verder om een ieder van dienst te kunnen zijn en aan al haar andere verplichtingen te voldoen . Ook nu loont het zich om lid te worden van de KBO Beek, een seniorenvereniging altijd in beweging om u van alles op de hoogte te houden. "Voor twintig euro per kalender jaar bent u erbij. Voor info 024 3226377."