(foto: De Treffers)
(foto: De Treffers) Foto: De Treffers

Willie Willems stopt

als assistent-trainer bij De Treffers

GROESBEEK – De afgelopen zeven seizoenen is Willie Willems in de functie van assistent-trainer betrokken bij de eerste selectie van De Treffers.


Voor de supporters en het publiek is Willie een bekend en gelouterde kracht 'uit het eigen nest van De Treffers'. Willie is in 2018 ook gekozen tot speler in het elftal van de eeuw. Onlangs heeft Willie aangegeven dat hij aan het einde van dit seizoen gaat stoppen. De reden is hiervoor tweeërlei. “Na zoveel jaren in deze rol bekroop me het gevoel dat het weer eens tijd werd voor wat anders. Niet dat ik het niet naar mijn zin had hoor, maar voor beide partijen is het soms goed om te veranderen. Zo gaat dat in dit wereldje", aldus Willie.
En wat Willie bij zichzelf herkende was ook dat hij graag weer als hoofdtrainer met een eigen eindverantwoordelijkheid wil gaan werken. Willie: “Ik wil in de toekomst weer graag als hoofdtrainer op eigen benen staan en daarom stop ik bij De Treffers."
Maar dat De Treffers zijn cluppie blijft, is wel duidelijk. “Ik zal er altijd blijven komen, want ik heb er fijne herinneringen aan." De technische commissie van De Treffers zal de komende tijd op zoek moeten naar een nieuwe assistent-trainer voor het nieuwe seizoen. Inmiddels is bekend geworden dat Willems het volgend seizoen hoofdtrainer wordt bij de vierdeklasser Millingen.