(foto: Stichting Letje)
(foto: Stichting Letje) Foto: Stichting Letje

Walnotenverkoop voor

'Letje de strijd tegen Anorexia'

GROESBEEK – Hemmy van Haaren de specialist in groenten en fruit aan de Dorpsstraat heeft geheel belangeloos de afgelopen maanden en nu nog zolang de voorraad strekt Groesbeekse walnoten verkocht voor de Stichting Letje.


Stichting Letje zet zich in de strijd tegen anorexia nervosa en de gehele opbrengt van de verkocht walnoten gaat volledig naar deze stichting. Het is bekend dat momenteel in deze moeilijke tijd van corona vooral de jeugd het moeilijk heeft met alle maatregelen, die er zijn. En ook dat er een flinke toename is van anorexia en dat er over deze verschrikkelijke ziekte nog weinig bekend is.

Daarom is het belangrijk dat er meer aandacht komt voor deze ziekte en dat er ook meer onderzoek naar gedaan kan worden en hoe die te behandelen is. Dat de kinderen het nu moeilijk hebben is deze tijd is duidelijk, maar dit speelt ook al heel lang voor de coronatijd. Daarom moeten we ondanks deze moeilijke tijd toch de strijd extra aangaan regen de ziekte anorexia. Kijk ook eens op de site van www.stichtingletje.nl voor verdere informatie en de acties die er voor de stichting al gedaan zijn. Ook verdere informatie en het doel van de Stichting kan men op deze site vinden. Uiteraard kan men ook doneren op rekeningnummer NL64RBRB0777982919 ten name van Stichting Letje.