In memoriam: Piet Verbeet

UBBERGEN - Wij ontvingen het bericht van het overlijden van ons lid en oud-voorzitter Piet Verbeet. Piet heeft veel betekend voor de brandweer in de voormalige gemeente Ubbergen.


Naar Duits voorbeeld vond Piet dat je als je geen brandweerman meer kon zijn, de band onderling moest blijven bestaan. Met enkele oud-leden richtte Piet de Oud-Brandweerclub op. Enkele malen was hij voorzitter van deze club en als hij dan aftrad en zijn opvolger stopte, nam Piet de voorzittershamer weer over, want de club moest hoe dan ook blijven bestaan.

Veel nieuwe leden bij de brandweer hebben in die tijd de fijne kneepjes van het brandweer vak bij hem geleerd. Ook de oud-brandweer profiteerde van zijn kennis, en vele uitstapjes die er werden georganiseerd kwamen van zijn hand. Wij kijken terug op een fijne en leerzame tijd met jou en tijdens onze komende uitstapjes zullen we je zeker niet vergeten. Helaas kunnen we in deze coronatijd geen echt gepast afscheid van je nemen maar Piet geloof me namens alle leden van de club bedankt voor alles en wat je voor onze club hebt betekend. Zeker we zullen je aanbevelingen meenemen in de toekomst. Tot slot wensen we je echtgenote en verdere familie heel veel sterkte om dit verlies te kunnen dragen
Club Oud-Brandweer Ubbergen.Namens leden en bestuur secretaris Henk Burgers.