Huurders Vereniging Woonbelang blijft actief voor de huurders!

GROESBEEK - 2020 heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten door een virus dat in korte tijd onvoorstelbare impact had. Iedereen werd met de neus op de feiten gedrukt dat ons dagelijks leven aan banden werd gelegd.


HV Woonbelang hoopt dat wij in 2021 corona onder controle krijgen, zodat wij weer gewoon bij elkaar op visite kunnen en een terrasje kunnen pakken. Door de beperkende maatregelen als gevolg van corona hebben onze algemene ledenvergaderingen in 2020 helaas geen doorgang kunnen vinden. In overleg met Oosterpoort heeft de vaststelling van de begroting 2021 van HV Woonbelang door een groep leden via de mail plaatsgevonden. Van belang is te melden dat de kascontrolecommissie de financiële stukken 2019 heeft ingezien en akkoord bevonden.


Door het niet kunnen doorgaan van de algemene ledenvergadering heeft HV Woonbelang haar werkplan 2021 niet aan haar leden kunnen presenteren. Het Werkplan 2021 is te vinden op onze website www.hv-woonbelang.nl. Extra aandachtspunt in 2021 is het mutatiebeleid.

Uiteraard hebben onze werkzaamheden en activiteiten het afgelopen jaar veel te verduren gehad van corona, echter hebben de bestuursvergaderingen grotendeels doorgang kunnen vinden. In 2020 hebben tien bestuursvergaderingen plaatsgevonden.

Voor 2021 wordt vooral doorgegaan op de ingeslagen weg met grotendeels dezelfde thema’s. Het werven van nieuwe leden, taakvrijwilligers en bestuursleden blijft continu punt van aandacht. Positief om af te sluiten is dat de jaarlijkse huurverhoging per 1 juli 2021 alleen inflatievolgend (1,4 procent) zal zijn zonder inkomensafhankelijke toeslag!