Vrijwilligerswerk Berg en Dal

BERG EN DAL - Het Vrijwilligerssteunpunt verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan organisaties.


Woon-zorgcentrum Het Groene Hart in Groesbeek zoekt vrijwilligers voor hand- en spandiensten. Ook voor het halen en brengen van deelnemers voor de inloop en ontmoeting. Sociaal contact met ouderen staat hierin centraal. Inloop en Ontmoeting is er voor alle inwoners van de gemeente, jong en wat ouder, en is een gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Voor een praatje, een kopje koffie drinken, samen eten of deelnemen aan activiteiten. Zo ontstaan nieuwe contacten en mogelijkheden om samen bezig te zijn. Contactpersoon is Daniel Daam, 06 82630390 of 085 0739855, inloopplus@fortewelzijn.nl..


SWOM zoekt vrijwilligers die, in overleg, enkele dagen per maand senioren uit Kekerdom, Leuth en Millingen met een busje naar plaats van bestemming brengt. In corona tijd gaat het alleen om noodzakelijk ritten naar huisarts, fysiotherapie, tandarts en dergelijke. In verband met de planning is het zeer wenselijk dat je woonachtig bent in de directe omgeving van Millingen aan de Rijn. Ook organiseert SWOM \Op bezoek bij ouderen'. Heb je affiniteit met ouderen, bied je graag een luisterend oor en laat je mensen in hun waarde? Contactpersoon is Thea de Wijse swom@hetnet.nl tel. 0481 431105.

Geïnspireerd geraakt? Kijk voor de vele mogelijkheden op www.geldersehanden.nl/bergendal. Staat er geen geschikte vacature voor je bij dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Contactpersoon is Anke Jacobs: vspbergendal@fortewelzijn.nl, 06 12867574.