Martijn Schmiermann in het zonnetje gezet. (foto: Daniele Todaro)
Martijn Schmiermann in het zonnetje gezet. (foto: Daniele Todaro) Foto: Daniele Todaro

Martijn Schmiermann

in het zonnetje gezet

GROESBEEK - Valentijnsdag! Een dag om elkaar extra aandacht geven, stil te staan bij de mensen die er echt toe doen, die een speciale plek innemen omdat zij zich hebben ingezet voor jou en mij.


Charlotte Brand ging daarom op de dag van de liefde op pad om een aantal helden uit onze samenleving rozen en wat lekkers overhandigen en een hart onder de riem te steken, in deze lastige tijden. Om te laten zien dat wij dankbaar mogen zijn voor hun inzet voor de samenleving. Zonder onze helden geen sociaal en fatsoenlijk Nederland.


Zeg je carnaval in Groesbeek, dan zeg je Martijn Schmiermann. Als presentator en gastheer verzorgt Martijn ‘Gruusbek Draaijt Durr’ om het dorp tijdens carnaval met elkaar te verbinden. Daarnaast is Martijn een actieve vrijwilliger die veel organiseert voor jong en oud.

Martijn werd dan ook op deze dag van de liefde nog eens extra het zonnetje gezet. Een welverdiend steuntje in de rug, voor een van die lokale helden onze samenleving iedere dag weer een beetje mooier maken.