Opening IJsboerderij Foxhill

in het voorjaar

GROESBEEK - Ivo en Yvonne Poelen gaan in het voorjaar van start met hun IJsboerderij Foxhill. Ivo en Yvonne hebben twee kinderen en wonen op een van de mooiste plekjes in Groesbeek in een prachtig heuvellandschap met een riant vergezicht.


Samen runnen ze momenteel een melkveebedrijf met veel passie en plezier. Ivo werkt fulltime op het boerenbedrijf en Yvonne werkt momenteel nog twee dagen buitenshuis in de zorg. Yvonne haar achtergrond is horeca en al geruime tijd kriebelt bij haar om hier toch iets mee te gaan doen. Beiden willen al langere tijd het bedrijf verbreden door een mooi product te maken van hun weidemelk. Nu gaan ze beginnen aan een nieuw avontuur te weten IJsboerderij Foxhill, ambachtelijk boerenijs. Het ijs wordt gemaakt van de melk van hun eigen weidekoeien.


Graag laten Ivo en Yvonne in het voorjaar iedereen kennis maken met de verschillende soorten ambachtelijk boerenijs. Al het roomijs wordt gemaakt van melk van hun eigen weidekoeien en dat proef je, laten Ivo en Yvonne weten. Daar worden natuurlijke grondstoffen en regionale producten aan toegevoegd. Dat maakt het ijs van Foxhill uniek qua smaak en beleving in zijn soort. IJsboerderij Foxhill bevindt zich in Groesbeek langs vele mooie fiets en wandelroutes, een unieke plek om even pauze te nemen en te genieten van een ijsje op het terras en te genieten van het vergezicht. Maar ook koffiespecialiteiten en een lekker stuk gebak kun je bij de ijsboerderij terecht. Voor de kinderen is er een weidse speeltuin en kunnen een bezoek brengen aan de melkkoeien en kalfjes.