(foto: Erna Gerrits)
(foto: Erna Gerrits) Foto: Erna Gerrits

RepairCafé Groesbeek virusvrij

GROESBEEK - "Ook in 2021 blijft onze locatie op de Paap voorlopig dicht, maar u kunt toch bij RepairCafé Groesbeek terecht voor de reparatie van apparaten. Deze reparaties worden nu door de reparateurs thuis uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan koffiezetapparaten, stofzuigers, strijkijzers en audioapparaten (cassettes, cd, dvd).


"Ook zijn er vrijwilligers met verstand van computers. U kunt bij hen terecht met uw smartphone, tablet, laptop of desktop. De reparatie van kleding et cetera is op dit moment niet mogelijk! Wanneer u iets te repareren hebt, meldt u dat per email aan bij: repaircafegroesbeek@gmail.com/

In de mail vertelt u wat u te repareren hebt en geeft u uw telefoonnummer. Wij nemen contact op met onze reparateurs en kijken wie er tijd heeft om de reparatie uit te voeren en bellen u terug.

Reparaties gebeuren onder de gebruikelijke voorwaarden. Deze zijn te vinden op onze Facebookpagina. RepairCafé Groesbeek werkt sinds begin augustus volgens deze formule en we hebben tot nu toe ruim 120 apparaten ter reparatie gehad, waarvan zeventig procent succesvol is gerepareerd."


Mondkapjes

De vraag naar mondkapjes neemt langzamerhand af, zodat het RepairCafé Groesbeek is gestopt met het maken van nieuwe mondkapjes. Maar er is nog een kleine voorraad mondkapjes beschikbaar. Deze mondkapjes zijn uitwasbaar, dus meerdere malen te gebruiken en gemaakt volgens een patroon dat een goede aansluiting op het gezicht garandeert. Er zijn effen tot bont gekleurde mondkapjes beschikbaar. Deze mondkapjes kosten drie euro en zijn te verkrijgen via Metty Kaïnama, telefoon 06 10474589 (maandag tot en met vrijdag).