Vieringen protestants Heumen

in februari online

HEUMEN - De vieringen van de Protestantse Gemeente Heumen vanuit de Joriskerk zijn in februari uitsluitend te volgen via de livestream, of later terug te kijken op www.pknheumen.nl.


Op de startpagina vindt men de livestream en de knop naar de eerder uitgezonden kerkdiensten. De vieringen beginnen om 10.00 uur, vanaf 9:55 uur kunt u inschakelen.

De orde van dienst vindt men op de 'terugkijken' pagina of in het bijschrift op YouTube als pdf-bestand. U kunt via de instellingen (het 'tandrad') de scherpte instellen van het beeld. Voor toegang tot de 'terugkijken'-pagina kunt u contact opnemen via scriba@pknheumen.nl.



Zondag 21 februari
Voorganger is de eigen dominee: ds. H.T. Kroesbergen. Het eerste collectedoel is Kerk in Actie (Ondersteunen van de kerk in Syriƫ). Het tweede collectedoel is de Diaconie.

Zondag 28 februari
Voorganger is ds. B. Veldhorst uit Nijmegen. Het eerste collectedoel is ook nu het ondersteunen van de kerk in Syriƫ (via Kerk in Actie). Het tweede collectedoel is de Diaconie.

Collecte
Nu er kerkdiensten zijn zonder dat u in de kerk aanwezig kunt zijn, kunt u uw gift geven via rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel.

Contact en voorbeden
Voor contact met de predikant kan men ds. Hermen Kroesbergen mailen via predikant@pknheumen.nl. Voorbeden kunnen ook via e-mail aan de predikant worden doorgeven. Op de website staan meer contactgegevens.