Beeld uit de viering van 21 februari. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de viering van 21 februari. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Protestantse vieringen Joriskerk Heumen gaan online verder

HEUMEN - Zoals het er op moment van schrijven uitziet, gaan de vieringen van de Protestantse Gemeente Heumen ook in maart online verder. Mocht dit wijzigen, dan informeren wij u via de website: www.pknheumen.nl. De zondagse vieringen zijn hierdoor uitsluitend te volgen via livestream of later terug te kijken via de website.


"De livestream kunt u ’s zondags vanaf 9.55 uur bekijken via de homepage van www.pknheumen.nl. Voor het terugkijken heeft u een code nodig, voor meer informatie stuurt u een mail naar scriba@pknheumen.nl. De orde van dienst vindt u in het bijschrift van Youtube of op de terugkijken-pagina."



Zondag 28 februari
Voorganger is ds. B. Veldhorst uit Nijmegen. De eerste collecte is voor Kerk in Actie voor het ondersteunen van de kerk in Syrië. De tweede collecte is voor de Diaconie.



Zondag 7 maart
Voorganger is ds. G. Ruiterkamp uit Apeldoorn. De eerste collecte gaat ook nu naar Kerk in Actie, maar dan voor het ondersteunen van vluchtelingen in Griekenland. De tweede collecte is voor de Diaconie.



Voorbeden en filmpjes
"U kunt voorbeden naar de predikant sturen via predikant@pknheumen.nl. Op de website vindt u meer contactgegevens. Wilt u iets delen met de gemeente? U kunt een zelf opgenomen filmpje naar de predikant sturen. In sommige zondagse vieringen voegen we deze filmpjes in zodat iedereen kan meekijken."



Collecte
"Nu er kerkdiensten zijn zonder dat u in de kerk aanwezig kunt zijn, kunt u uw gift geven via rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie Protestantse Gemeente Heumen met vermelding van het collectedoel."