Beeld uit de viering van 28 februari. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de viering van 28 februari. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Viering protestantse kerk Heumen

HEUMEN - Iedere zondag om 10.00 uur is er een viering in de protestantse Joriskerk in Heumen. Deze vieringen zijn vooralsnog alleen online te volgen via de livestream die u kunt volgen via www.pknheumen.nl'



Houdt u de website in de gaten voor actuele informatie over onze vieringen. U kunt de livestream starten via de startpagina van de website. Als de viering is afgelopen kunt u deze terugkijken op de website. Daar heeft u een speciale code voor nodig. Als u toegang wilt hebben, kunt u een e-mail sturen naar scriba@pknheumen.nl..

Zondag 8 maart
Voorganger op deze derde zondag in de veertigdagentijd is ds. G. Ruiterkamp uit Apeldoorn. Het eerste collectedoel is Kerk in Actie (Ondersteunen Vluchtelingen in Griekenland). Het tweede collectedoel is de Diaconie.

Zondag 15 maart
Op deze vierde zondag in de veertigdagentijd is ds. T. Hoekstra uit Arnhem de voorganger. De collectedoelen zijn gelijk aan de week ervoor.

Collecte
Nu er kerkdiensten zijn zonder dat u in de kerk aanwezig kunt zijn, kunt u uw gift geven via rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel.

Contact en voorbeden
Voor contact met de predikant kunt u ds. Hermen Kroesbergen mailen via predikant@pknheumen.nl. Voorbeden kunt u ook via e-mail aan de predikant doorgeven. Op de website vindt u meer contactgegevens.