Landschap Groesbeek. (foto: Irene Ploeg)
Landschap Groesbeek. (foto: Irene Ploeg) Foto: Irene Ploeg

Speeddating Event tweede editie:

Hike for Love voor singles op Tweede Paasdag

GROESBEEK - Ben je single en ben je het beu? De tweede editie van de Hike for Love staat gepland!


Op tweede paasdag 5 april kunnen singles van alle leeftijden meedoen aan dit speeddate event. De locatie is deze keer wijndorp Groesbeek, en de ruim zeven kilometers lange hike zal langs drie van de vijf wijngaarden in het buitengebied van Groesbeek gaan.

“Prachtige vergezichten, heuvelachtige paden en uitgestrekte velden. De wandeling is sowieso geweldig mooi, en wij zorgen voor goed gezelschap! Met 12 tot 24 singles gaan we op pad, waarbij we streven naar een evenwichtige verdeling tussen mannen en vrouwen, en de leeftijdsgroepen. Twee-aan-twee wandel je samen, steeds in andere samenstelling. Zo kan je meerdere singles ontmoeten op één middag, met voldoende tijd en in een ongedwongen setting.” Irene Ploeg spreekt vol enthousiasme over dit event, dat zij nu voor de tweede keer samen met haar partner Rob organiseert. Zelf zijn zij ook een gelukkige match uit een speeddate avond vijf jaar geleden. “Wij gunnen het iedereen om zijn of haar soulmate te vinden, vandaar ons initiatief. Het is gezellig, en soms ontstaat er iets moois… die wetenschap is hartverwarmend!”

Aanmelden kan per e-mail via singlesforlovenijmegen@gmail.com of via de Facebook-pagina van Hike for Love: https://www.facebook.com/Hike-for-Love-100455945278948

Datum: maandag 5 april vanaf 13.30 uur. Plaats: Nederlands Wijnbouwcentrum, Bredeweg 2, Groesbeek. Parkeren kan bij het Wijnbouwcentrum, of anders bij de Lidl op 200 meter. Deelname: 15 euro inclusief consumptie, vooraf te voldoen.