Vrijwilligerswerk Berg en Dal

BERG EN DAL - Het Vrijwilligerssteunpunt verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan organisaties.


Voedselbank Groesbeek verzorgt voor circa 125 gezinnen in de gemeenten Berg en Dal, Heumen en Mook Middelaar een voedselpakket. Zij zijn op zoek naar iemand die de intake doet voor het toekennen van een voedselpakket. Heb jij affiniteit met schuldhulpverlening, enige kennis van sociale wetgeving en het werken in Word en Excel? Ben je bereid om 4 à 6 uur per week je vrijwillig in te zetten? Contactpersoon is Wopke Veenstra, 06 38068767 info@voedselbankgroesbeek.nl.

Bij Villa Hamer in Berg en Dal staan kwetsbare ouderen centraal. Niet alleen in wonen maar zij faciliteren ook ouderen organisaties, brengen mensen bij elkaar en ondersteunen ouderen in hun hulpvraag. Deel jij hun missie en wil jij je graag inzetten om voor ouderen het verschil te maken? Vertel hen wat jij kan bijdragen. Contactpersoon Peter Degger, 06 29165052 p.degger@zorggroepdelaren.nl. Ben je geïnspireerd geraakt? Kijk voor de vele mogelijkheden op www.geldersehanden.nl/bergendal. Staat er geen geschikte vacature voor je bij dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Contactpersoon is Anke Jacobs vspbergendal@fortewelzijn.nl, 06 12867574.