Van links naar rechts: Henny Brinkhof, Daan, Kuba, Dylan, Emke en Niels Janssen. Mathias ontbreekt op de foto. (foto: Fotografie: Judovereniging Groesbeek)
Van links naar rechts: Henny Brinkhof, Daan, Kuba, Dylan, Emke en Niels Janssen. Mathias ontbreekt op de foto. (foto: Fotografie: Judovereniging Groesbeek) Foto: Fotografie: Judovereniging Groesbeek

Judo en Bruna Groesbeek zetten topverkopers loten in 't zonnetje!

GROESBEEK - Op 4 maart hebben de judovereniging en Bruna Groesbeek de vijf topverkopers loten Grote Clubactie in ’t zonnetje gezet. De kinderen hadden in 2020 liefst 221 loten verkocht voor hun judovereniging en ontvingen ieder een boekenbon ervoor.


Bruna Groesbeek vulde het presentje aan met leuke cadeautjes. Zeker in deze moeilijke tijd is dit ronduit een sympathiek en mooi gebaar van Bruna Groesbeek. De judoka’s Daan (10), Dylan (10), Emke (10), Kuba (11) en Mathias (8) hadden in 2020 flink hun best gedaan om loten Grote Clubactie te verkopen! Dylan nam met 53 loten de leiding en werd op de voet gevolgd door Daan (45 loten), Emke (42 loten), Kuba (41 loten) en Mathias (40 loten). Met elkaar hadden zij liefst 221 loten verkocht. Hiermee namen zij de helft van het aantal verkochte loten voor rekening en tegelijk lieten zij het verkooprecord uit 2019 sneuvelen! Een geweldige prestatie!


Wees loyaal, koop lokaal

De cadeaus werden uitgereikt door voorzitter Henny Brinkhof en eigenaar Niels Janssen van Bruna Groesbeek. "Het is een geweldige prestatie van alle kinderen die loten hebben verkocht, en in het bijzonder van deze kinderen. We zijn als vereniging erg blij en zeker ook met de sympathieke actie van Bruna Groesbeek. Juist in deze moeilijke tijd waarin winkels het zwaar hebben, is een dergelijk positief gebaar opmerkelijk. Laten we daarom Bruna en de andere winkels in Groesbeek steunen. ‘Wees loyaal, koop lokaal',” zei Henny Brinkhof erover. Niels Janssen benadrukte dat Bruna Groesbeek van maandag t/m zaterdag open is om bestellingen door te geven en op te halen: 024 3971261.