Beeld uit de viering van 7 maart 2021. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de viering van 7 maart 2021. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Protestantse vieringen Joriskerk Heumen voorlopig online verder

HEUMEN - Voorlopig gaan de vieringen in de protestantse Joriskerk in Heumen online verder. Mocht dit wijzigen, dan informeren wij u via de website: www.pknheumen.nl. De zondagse vieringen zijn hierdoor uitsluitend te volgen via livestream of later terug te kijken via de website.


De livestream kunt u 's zondags vanaf 9.55 uur bekijken via de homepage van www.pknheumen.nl. Voor het terugkijken heeft u een code nodig, voor meer informatie stuurt u een mail naar scriba@pknheumen.nl. De orde van dienst vindt u in het bijschrift van Youtube of op de terugkijken-pagina.

Zondag 14 maart
Het is de vierde zondag van de veertigdagentijd. Voorganger is ds. T. Hoekstra uit Arnhem. De eerste collecte is voor Kerk in Actie, en dan voor het ondersteunen van vluchtelingen in Griekenland. De tweede collecte is voor de Diaconie.

Zondag 21 maart
Voorganger op deze vijfde zondag van de veertigdagentijd is de eigen dominee: ds. H.T. Kroesbergen. De collectedoelen zijn gelijk aan die van 14 maart.

Voorbeden en filmpjes
U kunt voorbeden naar de predikant sturen via predikant@pknheumen.nl. Op de website vindt u meer contactgegevens. Wilt u iets delen met de gemeente? U kunt een zelf opgenomen filmpje naar de predikant sturen. In sommige zondagse vieringen voegen we deze filmpjes in zodat iedereen kan meekijken.

Collecte
Nu er kerkdiensten zijn zonder dat u in de kerk aanwezig kunt zijn, kunt u uw gift geven via rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie Protestantse Gemeente Heumen met vermelding van het collectedoel.