Afbeelding
Foto:

Proef de echte vrijheid! Boerenhofstede de Haerenshof biedt aan:

Natuurrundvlees uit de Ooijpolder

KEKERDOM - "Wij zijn een kleinschalige dorpsboerderij gevestigd in Kekerdom in de Ooijpolder. Hier zorgen wij voor een unieke kudde Schotse Lakenvelders."


"Deze koeien krijgen bij ons het gehele jaar door alles wat ze van nature nodig hebben: uitsluitend voeding van grassen, bloemen en kruiden; schoon drinkwater of indien voorradig gefilterd regenwater; dag en nacht buiten in de openlucht; na de geboorte tenminste acht maanden samen met je moeder en vader en uiteraard moedermelk. Daarna, alle ruimte voor natuurlijk sociaal gedrag.

Het vlees is hierdoor donkerrood geaderd, rijk van smaak en krachtig van structuur. Mede dankzij het langzaam groeien in alle rust en vrijheid is de verhouding omega 3 en 6 (onverzadigde) vetzuren identiek aan die van vis.

Om alle kosten aan deze dieren terug te verdienen (zonder winstoogmerk) bieden wij voor een zeer schappelijke prijs diepgevroren vleespakketten van 5 of 10 kilogram aan. Elk pakket bevat vacuum verpakt diverse soorten rundvlees, zoals kogelbiefstuk, entrecote, stooflap, gehakt, et cetera. Onze prijzen zijn voor nieuwkomers respectievelijk 50 en 100 Euro (exclusief 9% BTW). Bij herbestelling kosten de pakketten respectievelijk 55 en 110 Euro (exclusief 9% BTW).

U kunt per e-mail bij ons bestellen: hvckroon@ziggo.nl. Na bestelling bezorgen wij, indien gewenst, het pakket bij u thuis. Maar u bent natuurlijk ook van harte welkom op onze boerderij, mocht u in de buurt zijn of onze dieren willen ontmoeten", aldus Harri Cruijsen van De Haerenshof, Weverstraat 2 in Kekerdom.