Afbeelding
Foto:

Coronavaccinaties door de huisartsen in Malden

MALDEN - Huisartsenpraktijken De Kroonsteen Boven en De Kroonsteen Beneden in Malden starten met het vaccineren van de volgende groepen:


• patiënten die geboren zijn in 1956 en 1957,

• patiënten met een BMI van 40 of hoger,

• patiënten met het syndroom van Down, thuiswonend met een leeftijd van 18 - 65 jaar
Deze geselecteerde groep heeft deze week een uitnodiging van de huisarts ontvangen.

In deze uitnodiging staat het tijdstip waarop u gevaccineerd wordt voor de 1e en 2e vaccinatie. Gezien de houdbaarheid van de vaccins is het niet mogelijk om op een andere datum te komen. Houdt u ook aan het tijdstip om wachtrijen te voorkomen en draag makkelijke bovenkleding zodat de vaccinatie in de bovenarm gezet kan worden.

Neem de uitnodigingsbrief, de ingevulde gezondheidsverklaring en een legitimatiebewijs mee. Mocht u tot deze groep horen en patiënt bij één van de huisartsen in Malden zijn, maar heeft u geen uitnodiging ontvangen neem dan contact op met uw huisarts.

Van het RIVM ontvangt de praktijk precies zoveel vaccins als nodig is om deze groep te vaccineren. Er is geen keuzemogelijkheid voor het merk vaccin. U ontvangt maar éénmalig een oproep.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Voor meer informatie over de overige oproepen kunt u kijken op de website van het RIVM. Zie ook www.huisartsenmaldenmolenhoek.nl.