Dierenarts Tim Janssen met assistente Jana van Kooij. (foto: Joop Verstraaten)
Dierenarts Tim Janssen met assistente Jana van Kooij. (foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Dierenkliniek De Aam Groesbeek

als Flying Doctors in de regio

GROESBEEK - Het is een vrijwel nieuw fenomeen ‘De dierenarts komt naar je toe': dat presteert de jonge dierenarts van dierenkliniek De Aam Tim Janssen (32) vanaf oktober afgelopen jaar aan de Breedeweg 109 in Groesbeek.


Thuis aan de Breedeweg op enkele meters van de Duitse grens is de dierenkliniek de Aam gevestigd. De kliniek heeft alles in zich en is een komen en gaan van katten, honden met hun baasjes en ook eigenaren van vogels, reptielen, konijnen en cavia’s weten inmiddels dierenkliniek De Aam te vinden. De dierenkliniek is 365 dagen en 24 uur per dag bereikbaar (dag en nacht). En buiten de praktijk heeft dierenarts Tim een omgebouwde ambulance, die dienst doet als mobiele behandelkamer.

Het mobiele team van Tim en zijn assistentes heeft inmiddels op de maandag, woensdag en vrijdag in Millingen aan de Rijn, Ooij, Mook, Molenhoek, Leuth en Beek zijn vaste standplaats. De overige dagen gaat de mobiele behandelkamer op verzoek naar Berg en Dal, Nijmegen en zelfs Arnhem. In de mobiele spreekkamer kunnen over het algemeen alle behandelingen plaatsvinden als in de dierenkliniek, zoals bloedonderzoek, echo’s, röntgenfoto’s en als het moet ook kleine ingrepen. De mobiele spreekkamer is van alle apparatuur voorzien voor kleine tot grotere ingrepen.