Eerste Groesbeeks Dames Open voetbaltoernooi

GROESBEEK - De Groesbeekse voetbalverenigingen De Treffers en Groesbeekse Boys organiseren op zaterdag 19 juni de allereerste editie van het Groesbeeks Dames Open (GDO). Het wordt een voetbaltoernooi voor damesteams op alle niveaus en voor ploegen uit de hele regio. Dit om het seizoen 2020 / 2021 toch nog op een sportieve manier af te kunnen sluiten.


Vanzelfsprekend wordt dit toernooi georganiseerd met inachtneming van de op dat moment geldende coronamaatregelen. Zowel De Treffers als de Groesbeekse Boy’s nodigen teams en verenigingen uit om zich in te schrijven om deel te nemen aan dit eerste Groesbeeks Dames Open voetbaltoernooi.

Men kan zich inschrijven als team of als vereniging (meerdere damesteams ook mogelijk) door een mail te sturen naar toernooien@groesbeekseboys.nl.
Op zaterdag 19 juni wordt er om 16.00 uur gestart met de eerste wedstrijden en rond 21.00 uur worden de finales verwacht. Bij De Treffers spelen de teams die uitkomen in de hogere klasse terwijl bij de Groesbeekse Boys de lagere klasse het tegen elkaar op zullen nemen.
De deelname aan dit bijzondere toernooi is geheel gratis, aanmelden kan tot 20 mei.