(foto: Peter Hendriks)
(foto: Peter Hendriks) Foto: Peter Hendriks

Fletcher Hotel De Gelderse Poort

in Ooij krijgt vierde ster

OOIJ – Het bekende Fletcher Hotel De Gelderse Poort in Ooij heeft onlangs de vierde ster van de Fletcher organisatie gekregen. De coronatijd is bij De Gelderse Poort gebruikt om het gehele hotel grondig te renoveren. Zo zijn de hotel kamers vernieuwd en voldoen nu aan alle eisen des tijds en `ijn het restaurant, de zaal en de bar geheel vernieuwd.


Al deze aanpassingen en vernieuwingen hebben er toe bijgedragen dat het Hotel De Gelderse Poort liefst vier sterren heeft gekregen, aldus een trotse bedrijfsleider Sharon Voss. Het is de hoogste gradatie die de Fletcher-organisatie aan haar hotels toekent. In 2019 zijn we gaan renoveren en in maart 2020 was de grote klus geklaard; op 1 mei 2020 zijn we open gegaan maar vanwege de coronacrisis is dit zonder toeters en bellen gebeurd.

De koks van De Gelderse Poort zijn alleen druk bezig met het afhalen van menu’s waar in Ooij en omgeving veel animo voor is en daar ben ik blij om, aldus Sharon Vos. Overigens de toekenning van vier sterren hebben we met het personeel – uiteraard met in achtneming van de corona maatregelen – gevierd door er eentje op te drinken, want dat hebben we allemaal verdiend, besluit Sharon Vos.