Paaseierenactie Groesbeekse Boys 

BREEDEWEG - Vorig kon de jaarlijkse 'Groesbeekse Boys Paaseierenactie' niet doorgaan in verband met de coronamaatregelen. Maar dit jaar is hij er weer, al is het op een iets andere wijze dan gebruikelijk.


Met de jaarlijkse paaseierenactie hebben we gekeken naar de mogelijkheden om deze op een verantwoorde manier te kunnen organiseren. Het is gelukt en daar zijn we trots op! Naast dat alle jeugdleden enkele doosjes paaseieren aan familie en bekenden verkopen, bieden we dit jaar voor het eerst de mogelijkheid om ook via onze webshop www.webshop-groesbeekseboys.nl gekleurde gekookte of witte ongekookte paaseieren te bestellen. Ze kosten respectievelijk 3,50 en 2,50 euro. Bestellen kan tot uiterlijk woensdag 24 maart. De paaseieren zijn zaterdag 27 maart tussen 11.00 en 14.00 uur op sportpark Breedeweg coronaproof af te halen. Tevens is de optie er ook om de paaseieren thuis te laten bezorgen.


Bedrijvenactie

Nog meer bedrijven dan voorheen doen dit jaar al mee aan de actie. Ze bestellen paaseieren voor hun personeel, zakenrelaties of andere bekenden uit hun netwerk. Wil jij de paasdagen ook kleurrijker en lekkerder maken voor jouw personeel, relaties of iemand anders? Bestel jouw paaseieren online via www.webshop-groesbeekseboys.nl of neem contact op met onze sponsorcommissie via sponsoring@groesbeekseboys.nl of via 06 45977959.

De opbrengst van onze paaseierenactie komt ook dit jaar ten goede aan de jeugdafdeling van Groesbeekse Boys. "Doe mee en steun Groesbeekse Boys ook in deze bijzondere tijd!"