Beeld uit de viering van 14 maart. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de viering van 14 maart. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Online-vieringen

vanuit Joriskerk in Heumen

HEUMEN - Vooralsnog gaan de vieringen in de protestantse Joriskerk in Heumen nog even online verder, en kunt u via livestream meekijken op zondagmorgen, of later terugkijken. Dit kan via de website: www.pknheumen.nl.


De livestream kunt u op zondagen vanaf 9.55 uur bekijken via de homepage van www.pknheumen.nl. De orde van dienst vindt u in het bijschrift van Youtube of op de terugkijken-pagina. Als u vieringen wil terugkijken heeft u een code nodig, hierover kunt u een mail sturen naar sciba@pknheumen.nl.

Zondag 21 maart
Voorganger op deze vijfde zondag van de veertigdagentijd is de eigen dominee: ds. H.T. Kroesbergen. De eerste collecte is voor Kerk in Actie, bestemd voor het ondersteunen van vluchtelingen in Griekenland. De tweede collecte is voor de Diaconie.

Zondag 28 maart
Op palmzondag is eveneens ds. H.T. Kroesbergen voorganger. De eerste collecte is voor Stichting het Kloosterhuis, de tweede voor de Diaconie.

Stille Week
In de Stille Week zijn er online vieringen op Witte Donderdag, Goede Vrijdag en Stille Zaterdag (1, 2 en 3 april). Ds. Kroesbergen gaat hierin voor. Meer informatie vindt u op de website.

Voorbeden en filmpjes
U kunt voorbeden naar de predikant sturen via predikant@pknheumen.nl. Op de website staan meer contactgegevens. Wilt u iets delen? U kunt een opgenomen filmpje naar de predikant sturen die we in de vieringen kunnen laten zien.

Collecte
Nu er kerkdiensten zijn zonder dat u in de kerk aanwezig kunt zijn, kunt u uw gift geven via rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie Protestantse Gemeente Heumen met vermelding van het collectedoel.