Afbeelding

Voel je vrij om te dansen!

NIJMEGEN - MaxStudios een dansschool die zich aan de zijkant van het Triavium gebouw in Nijmegen bevindt.


Dansschooleigenaar Max Odarty gaf zelf eerst de danslessen, maar heeft later een aantal dansdocenten ingezet om verschillende dansstijlen te verzorgen zoals: Kidsdance, TikTok Dance, Hiphop, Female, Modern Jazz, Afrodance, Dancehall, Heels en veel meer!

Jennifer: “Ik loop stage bij MaxStudios en leer hier ontzettend veel van. Ik mag gezellig meedansen met de lessen nadat ik mijn acht uur stagedag heb volbracht. Ik volg de dansstijl Heels bij MaxStudios. In begin was ik erg onzeker om te gaan dansen omdat ik wat flinker ben, maar de danslerares gaf me een goede peptalk waardoor ik zelfverzekerder werd. De meiden van de groep zeiden ook, ‘maak je niet druk we gaan het in stappen doen en gewoon plezier maken’. Ze namen de tijd voor me om de pasjes te leren en voldoende te herhalen. Ik beheers het natuurlijk nog niet perfect, maar ik blijf doorgaan want ik voel me niet beoordeeld hoe ik dans of over mijn gewicht. Ze zeggen wel eens: ‘als je danst, voel je je vrij als een vogel’. Nou ik geloofde nooit dat gezegde, tot nu. Het is toch echt waar, je voelt je inderdaad vrij als een vogel met dansen en ik heb geen spijt dat ik deze stap heb kunnen zetten.”

Dus voel je vrij om ook de stap te maken en schrijf je in voor een gratis proefles via: www.maxstudios.nl. MaxStudios, Van Rosenburgweg 6, Nijmegen.