(foto: Remi van Bergen)
(foto: Remi van Bergen) Foto: Remi van Bergen

25 jaar echt (h)eerlijk smaakvol de verswinkel van Hemmy van Haaren

GROESBEEK - Hemmy van Haaren, dé verswinkel uit Groesbeek bestaat 25 jaar. Elke dag zorgt een enthousiast team, met passie voor het vak, ervoor dat de klant smaakvol wordt verleidt. Hoge kwaliteit, lokaal, ambachtelijk, zomaar wat termen waarvoor men staat bij Van Haaren.


In de 25 jaar is er veel veranderd. 'Uw gemak is onze zorg!' staat er op het pand. Een smaakvolle en gezonde maaltijd is onze passie. “We eten zelf ook graag smaakvol”, merkt Hemmy op. Je kan de maaltijd zelf bereiden met het uitgebreide vers groenten- en fruitassortiment, maar ook genieten van het gemak van de huisgemaakte specials of ruime keuze aan kant-en-klare maaltijden.
“We willen graag onze klanten bedanken”, aldus Jacqueline. Door naar hen te luisteren is onze zaak door kunnen groeien naar waar we nu staan.

Het 25-jarig bestaan van Hemmy van Haaren wordt dit jaar groots gevierd. Heel 2021 valt er maandelijks een straat in de gemeente Berg en Dal in de prijzen met de trekking van Hemmy’s Straatprijs. Zo zal er ook gespaard kunnen worden voor een gratis fietskoeltas. Meer informatie over beide acties staat op www.hemmyvanhaaren.nl.