(foto: Peter Hendriks)
(foto: Peter Hendriks) Foto: Peter Hendriks

Mega Outlet Groesbeek nu al een groot succes met 1.200 afspraken

GROESBEEK – De Megaoutlet die zaterdagmorgen van start is gegaan in het voormalige pand van de Hema op het marktterrein aan de Spoorlaan kan nu al een succes genoemd worden. Wethouder Irma van de Scheur verklaarde door het doorknippen van een Jan Linders sjaal samen met Freek Stevens en Hugo Peters de megaoutlet voor geopend.


Tijdens het doorknippen van de sjaal kwam wethouder Van de Scheur tussen de automatische deuren te zitten. Desondanks wenste zij de elf ondernemers, die elkaar gevonden hadden heel veel succes toe. Het ziet er allemaal gezellig uit, liet van de Scheur weten. Ook had zij veel respect voor de centrummanager Freek Stevens die in dit project ongetwijfeld veel uren in gestoken en daar plukken de elf ondernemers in de modebranche nu de vruchten van.

Ook Freek Stevens was zaterdagmorgen een tevreden mens na twee maanden van werken en regelen is dit tot stand gekomen. "Het is me gelukt om deze ondernemers bij elkaar te krijgen. In eerste instantie zouden er maar twee klanten per uur binnen mogen in dit grote pand en nu is dat 160 per dag geworden", aldus Stevens.

In totaal hebben nu al 1.200 klanten ingeschreven om een bezoek te brengen in de Megaoutlet. Momenteel ben ik aan het bekijken of we er misschien de vrijdag bij te gaan betrekken. In ieder geval is de Megaoutlet ook op eerste en tweede paasdag geopend. Ik ben blij dat ik dankzij de medewerking van enkele bedrijven en gemeente Berg en Dal dit tot stand is gekomen. Zo heeft Cor Peters van Jan Linders zijn koffiezetapparaat met alle toebehoren ter beschikking gesteld en Schoofs Timmerwerken gezorgd dat de kleedkamers in het pand werden geplaatst. terwijl Jelle schilderwerken het geheel nog aantrekkelijker heeft gemaakt .