Fragment uit de viering van Palmpasen. (foto: PKN Heumen)
Fragment uit de viering van Palmpasen. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Online kerkdiensten

vanuit de Joriskerk van Heumen

HEUMEN - Tot nader bericht zijn de vieringen in de Joriskerk van de Protestantse Gemeente Heumen uitsluitend online. We missen het samenzijn in de kerk, we hopen u binnenkort weer welkom te mogen heten in de kerk. Houdt u de website in de gaten voor actuele informatie. Door middel van live streaming kunt u de vieringen via www.pknheumen.nl wel live meebeleven.


De livestream kunt u op zondagen vanaf 9.55 uur bekijken via de homepage van de website. Als u vieringen wil terugkijken heeft u een code nodig, hierover kunt u een mail sturen naar sciba@pknheumen.nl. Ook de vieringen van de stille week rondom het muziekstuk 'De Tranen van Petrus' kunt u hier terugkijken.


Zondag 4 maart
Op Eerste Paasdag gaat ds. H.T. Kroesbergen voor. De eerste collecte is voor Kerk in Actie (Paascollecte werelddiaconaat, ondersteuning voor kansarme kinderen in Zuid-Afrika), de tweede voor de diaconie.


Zondag 11 maart
Voorganger is ds. J. Waagmeester uit Nijmegen. De eerste collecte is voor Stichting het Kloosterhuis. De tweede voor de diaconie.

Collecte
U kunt uw gift geven via rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie Protestantse Gemeente Heumen met vermelding van het collectedoel.


Voorbeden en filmpjes
U kunt voorbeden naar ds. Hermen Kroesbergen sturen via predikant@pknheumen.nl. Op de website vindt u meer contactgegevens. Wilt u iets delen met de gemeente? U kunt een opgenomen filmpje naar de predikant sturen die we in de vieringen laten zien.