(foto: Jannie Schaapman)
(foto: Jannie Schaapman) Foto: Jannie Schaapman

Protestantse gemeente Groesbeek

GROESBEEK - Vanwege de coronamaatregelen zijn tot nader bericht alle vieringen alleen online mee te vieren: Ga naar de website www.pkn-groesbeek.nl en klik op 'Diensten' en daaronder 'Deze maand'. U ziet daar de link.


Op Witte Donderdag 1 april en Goede Vrijdag 2 april zijn er 's avonds vanaf 19.30 uur Meditative Momenten met tekst, zang en muziek.


Ook op Stille Zaterdag 3 april is er Meditatief moment met tekst, zang en muziek. Dit wordt vanaf 20.30 uur uitgezonden.


Zondag 4 april, 1e Paasdag wordt een Oecumenische Viering uitgezonden, opgenomen door Omroep Berg en Dal. Voorgangers zijn pastoor Aloys van Velthoven en da. Jannke Ruijs.

Deze uitzending is via de Kabel te zien op Eerste Paasdag om 9.00 uur en wordt om 13.00 uur herhaald. Het kan ook bekeken worden via de website:www.omroepbergendal.nl. Later verschijnt het op de Facebook- en YouTube-pagina van de Omroep.


Zondag 11 april, aanvang 10.00 uur

Voorganger is ds. P. Simons uit Kleve

De diaconiecollecte is dan bestemd voor Kerk in Actie: St. Het Kloosterhuis, ook is er een collecte voor plaatselijke kerkelijke activiteiten. U kunt digitaal overmaken via NL 08 NLGB 0000961922 tnv. Diaconie Prot. Gem. Groesbeek. O.v.v. Kloosterhuis

Voor verdere informatie en/of overdenkingen gedurende deze 40-dagentijd zie www.pkn-groesbeek