Jo en Josie bij hun schilderij 'Verandering'. (foto: www.verfding.nl)
Jo en Josie bij hun schilderij 'Verandering'. (foto: www.verfding.nl) Foto: www.verfding.nl

Expositie Jo & Josie

in het Kerkje van Persingen

PERSINGEN - Als de musea weer open mogen per 21 april, dan gaat ook het Kerkje van Persingen - na maandenlange verplichte sluiting - weer open!


En dan meteen maar met een knaller. Jo & Josie komen voor de vijfde keer naar het Kerkje van Persingen. Met uniek abstract werk, een kleurenweelde. De wereld door de ogen van Jo & Josie: laat u betoveren door de magische combinatie van dit stel. Exposities van Parijs tot Stockholm en van Bergen op Zoom tot Dresden.

Jo Debije: de oerkracht, het puur, de ziel. De scheppingskracht. De geboren schilder. Voor Jo is schilderen als ademen: hij móet schilderen, hij kan niet zonder. Steeds op zoek naar nieuw, naar ‘wow’. Onderzoeken, schilderen en vooral doen. Creativiteit stroomt hem uit de oren, als een onuitputtelijke bron.

Josie Arnoys: acht jaar docent aan de HKU en vele jaren vormgever voor tv. De perfectionist, vorm en kwaliteit. Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag (1992) en Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (1995). Roer hun kwaliteiten door elkaar en er ontstaat een verfding. Een eigen weg, een eigen stijl.

"Controleer voor u komt op www.verfding.nl of de expositie inderdaad open mag. Zo ja: van harte welkom op zaterdag 24 en zondag 25 april van 11.00 tot 17.00 uur in het
Kerkje van Persingen, Persingensestraat 7 in Persingen."