Afbeelding
Foto:

Stichting tot verfraaiing Berg en Dal

BERG EN DAL - Als de lente is begonnen laat de stichting tot verfraaiing van Berg en Dal het dorp extra opfleuren. Hiervoor heeft de stichting meer dan 250 baskets in Berg en Dal staan. Deze worden jaarlijks gevuld met geraniums. De mensen die een basket hebben staan hoeven hier niets voor te betalen. Ze hoeven alleen de basket van water te voorzien.


Vanaf 17 mei beginnen de vrijwilligers van de stichting met het vullen van deze baskets. Iedereen die een basket heeft wordt gevraagd ‘hun’ basket voor 17 mei leeg te maken. Maar stichting tot verfraaiing van Berg en Dal doet meer. Bij grote evenementen in het dorp Berg en Dal voorzien zij de Oude Kleefsebaan van vlaggen. Laten we hopen dat er dit jaar weer een evenement plaats kan vinden.

Bloemen en vlaggen zijn duur. Wilt u de projecten ondersteunen, dan is een donatie is altijd welkom. U kunt uw bijdrage overmaken naar rekeningnummer NL51RABO 0142 0737 76 t.n.v. Stichting tot verfraaiing van Berg en Dal.

Woont u in het dorp Berg en Dal en wilt u een basket? Soms komt er een basket beschikbaar. Heeft u interesse dan kunt u een mail sturen naar takoderoest@hotmail.com of contact opnemen met Hans Hermsen, 06 55167562; Stephano Jansen, 06 31790184; Tako de Roest, 06 54356852.