Afbeelding
Foto:

Praktijk voor Energetisch * Genezen

Universele Praktijk Marian

GROESBEEK / MILSBEEK - Energetisch genezen mag nog een wat vreemd begrip zijn, tegelijkertijd zijn begrippen als onze aura, spiritualiteit en magnetiseren in de loop der jaren meer gewend en meer gewoon geworden.


Magnetiseren maakt deel uit van het brede gezondheidswerk Energetisch Genezen. Het helen en herstellen van ons eigen energiesysteem zorgt ervoor dat ons verdriet, last, pijn van emotionele, mentale, psychische en lichamelijke klachten volledig tot voor zover als mogelijk gezond(er) mogen zijn.

Helen en herstellen van een meer vrij* bewegend eigen systeem mag en kan vanaf zwangerschap tot het niet of moeizaam zwanger worden, van geboorte, opgroeien, pubertijd, jongvolwassen, volwassen en ver in de ouderdom zorgdragen voor een meer harmonisch gezonder leven.

In de Praktijk ondersteunen en verbeteren meerdere activiteiten zowel gedragsproblemen als leerproblemen van veelal nieuwetijdskinderen. Deze voor kind en omgeving belastende problemen zorgen vooral voor Taal- en Rekenachterstanden en hebben vaak te maken met het overstuur* eigen energiesysteem. Met behulp van zogenoemde Lemniscaat∞behandelingen, worden de linker- en rechterhersenhelft ontlast van opgelopen energetische blokkades, waarna er ruimte komt fijner te leren en te studeren. Deze behandelingen - waar kind en volwassenen gezellig blij van worden, omdat het lekker ‘knoeien’ met scheerschuim is - zijn van groot positieve invloed op dát verdrietig gedrag, waar kinderen, ouders/verzorgers, school en noem maar op in téveel negativiteit door worden bepaald.

Elke energetische behandeling kan worden ondersteund met Natuurproducten, zelf te kiezen stenen, etherische oliën, (kinder)mandala’s, geuraroma’s. Ook kan zowel geadviseerd als op eigen initiatief gekozen worden voor de ondersteunende massages van Somlis Massage & Spa aan hetzelfde adres als de Praktijk.

Zowel de energetische behandelingen als de Lemniscaat∞behandelingen worden vanaf het najaar 2021 door meerdere zorgverzekeringen gedeeltelijk vergoed. Voorlopig telt nog een aangepast verlaagd tarief, dat door het (gezamenlijk) inkomen van de cliënten tot de ouders/verzorgers van een kind wordt bepaald. Vanaf het najaar wordt de Praktijk met enkele therapeuten in de Energetische Gezondheidszorg uitgebreid en zijn we met elkaar op meerdere dagen geopend.

De Praktijk gaat na een lange periode van de noodzakelijk gedwongen coronastilte nu op dinsdag, woensdag en zaterdag van 13.00 tot 21.00 uur weer open.

Een eerste consultgesprek met toelichting op het energetisch praktijkwerk kost tot september 2021 € 65,- per uur.

Vanaf dinsdag 18 mei 2021 bent u weer van harte welkom in mijn Praktijkruimte aan de Kerstraat 32 te Milsbeek.

Marian Rikken 06.55078946 ~ mr.rikken@kpnmail.nl

met Meer Resultaat in zuivere energetische Betrokkenheid


                                                                                                                                

Afbeelding