(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Tankstation Oomen verruilt

Texaco voor voetbalminnend Total

GROESBEEK – Frank Oomen eigenaar van het tankstation aan de Herwendaalseweg in Groesbeek heeft onlangs afscheid genomen van Texaco waar hij en zijn ouders al 35 jaar de benzine en dergelijke vanaf genomen hebben.


Het contract liep af waardoor Frank zich ging verdiepen wat de overige grote benzinemaatschappijen te bieden hadden. Texaco was de laatste jaren een investeringsmaatschappij geworden en daar voelde ik mij niet zo bij thuis, aldus Frank. "Uiteindelijk kwam ik bij Total terecht die een totaal plan hebben en voetbalminnend zijn wat vooral in Groesbeek met zes voetbalclubs heel belangrijk is. Total heeft een samenwerkingsverband met de KNVB afgesloten voor de amateurvoetbalclubs in de regio en dat sprak mij direct aan."

Bij iedere tankbeurt krijgt men punten die op de spaarpas worden bijgeschreven en kan men zelf kiezen wanneer het uitgekeerd wordt. Het zelfde bedrag gaat ook naar de voetbalclub die men aangegeven heeft. De volgende maand van 8 tot 31 mei krijgt men liefst dubbele punten. Daarnaast heeft Total iedere drie maanden nieuwe spaaracties zoals nu prachtige knuffels en kinderboekjes. Nu al merkt Frank dat ook de klanten tevreden zijn ten eerste om hun favoriete voetbalclub financieel te steunen en ten tweede de mooie spaaracties die ieder kwartaal worden vernieuwd.